Cautare

16588 de rezultate pentru "despre nunta de aur" (4.50 secunde)
Uncia de aur a fost cotata ieri la Bursa din New York la cel mai inalt nivel din ultimii 26 de ani, la 726 de dolari. Adica, un gram de aur a ajuns sa se vanda pe pietele internationale la 25,92 dolari.
Pretul aurului a depasit vineri pragul de 600.000 de lei vechi. Metalul galben a fost cotat vineri de Banca Nationala a Romaniei la un pret de 602.000 de lei pentru un gram.
Rezervele internationale de aur si valute ale Bancii Nationale a Romaniei erau, la sfarsitul lunii februarie, de peste 23,37 de miliarde de euro, in scadere cu aproape 0,04% fata de nivelul de 23,38 miliarde de euro, inregistrat la finalul lunii ianuarie, a informat, vineri, Banca Nationala a Romaniei.
Daca vrei sa cumperi o bijuterie in Romania ai 75% sanse ca produsul achizitionat sa provina din actiuni de contrabanda. Din totalul pietei autohtone de bijuterii, 75% il reprezinta comertul la negru.
Reprezentantii Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) dau asigurari ca vor analiza si vor lua toate masurile care se impun pentru a se conforma cerintelor Comisiei Europene, referitoare la "actiunea de aur" in cazul SNP Petrom , de indata ce va primi notificarea acesteia.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) va pune din 29 octombrie 2007 in circulatie, in scop numismatic, 250 de monede din aur dedicate aniversarii a 90 de ani de la victoriile Armatei romane de la Marasti, Marasesti si Oituz.
Modificarea Codului Fiscal, care a intrat in vigoare la inceputul acestui an, are in vedere extinderea bazei de impozitare, insa nu prevede majorarea taxelor si impozitelor principale.
Banca Nationala a Romaniei pune in circulatie, din 28 martie, 500 de monede din aur, 500 de monede din argint si 1.000 de monede din tombac cuprat dedicate summitului NATO de la Bucuresti, a anuntat vineri BNR.
Rezervele valutare ale Bancii Nationale a Romaniei (BNR) au scazut in noiembrie, fata de octombrie, cu 90 milioane de euro, la 27,228 miliarde euro, intrucat iesirile, de 1,709 miliarde euro, au depasit valoarea intrarilor, de 1,619 miliarde euro.
Asigurarea Signal Gold care va fi lansata de Signal Iduna reprezinta o premiera pe piata asigurarilor din Romania. Prin Signal Gold, Signal Iduna Asigurari de Viata pune la dispozitia asiguratului primul produs care ofera posibilitatea incasarii beneficiilor din asigurare in AUR.
Senatorul Gheorghe Marcu a transmis un comunicat de presa: "Rezerva de aur a Romaniei, intre Cotroceni si BNR" Opiniile exprimate pe subiectul rezervei nationale de aur, intre Administratia Prezidentiala si conducerea Bancii Nationale, au relevat un ridicat grad de "supunere" in fata dorintelor prezidentiale.
Atletii craioveni au fost printre remarcatii Campionatului National de mars (iarna), desfasurat recent la Resita cu participarea a 110 sportivi (64 de fete, 46 de baieti) de la 26 de cluburi din tara.
Zece karateka de la Washi Craiova au urcat pe podium la Campionatul European de la Spala (Polonia) La sfarsitul saptamanii trecute, lotul national de Karate Traditional al Romaniei a participat la Campionatul European de Karate Shotokan-Fudokan pentru categoriile de varsta copii, cadeti, juniori, tineret si seniori in Polonia, in Complexul Olimpic din Spala.
CM de la Sofia - Medalie de aur pentru Romania, la perechi mixte Romania a cucerit duminica medalia de aur la Campionatele Mondiale de gimnastica aerobica de la Sofia in proba de perechi mixte, prin Andreea Bogati si Valentin Mavrodineanu, clasati pe primul loc, cu 21,650 puncte, la egalitate cu spaniolii Vincente Lli Lloris si Sara Moreno.
Fosta campioana olimpica la canotaj Elisabeta Lipa, presedinta Clubului Sportiv Dinamo Bucuresti si a Federatiei Romane de Canotaj, a declarat astazi ca sportivii romani vor cuceri la Olimpiada de la Londra si medalii de aur si de argint si de bronz.
Catalina Ponor s-a reapucat de sportul de mare performanta datorita unei componente a lotului SUA, buna sa amica Alicia Sacramone (Autor:
Alte patru medalii pentru Romania la Mondialele de juniori de la Plovdiv Sportivii romani au cucerit duminica 4 medalii la Campionatele Mondiale de canotaj academic pentru juniori de la Plovdiv (Bulgaria), si au dus bilantul general la 3 de aur, 2 de argint si 2 de bronz.
Larisa Iordache, doua medalii la Campionatele Europene de la Moscova Gimnasta Larisa Iordache a obtinut, duminica, medalia de aur, iar Diana Bulimar pe cea de argint, in finala la barna, la Campionatele Europene individuale de gimnastica de la Moscova.
Romania a obtinut 6 medalii de aur, in prima zi, la editia 66 a Campionatelor Balcanice In orasul bulgar Stara Zagora, in prima zi a Campionatelor Balcanice de atletism, ajunse la a 66-a editie, delegatia Romaniei a obtinut 6 medalii de aur, prin Mihai Donisan (inaltime), Carmen Toma (triplusalt), stafeta masculina de 4x100 m, Adelina Pastor (400 m), Dorina Korozi (800 m) si Nicoleta Grasu (disc).
Decebal Radulescu) Niciodata n-am auzit sau n-am vazut atatea atacuri la Generatia de Aur. De 16 ani sint jurnalist si o singura data in toata perioada asta l-am citit pe Traian Ungureanu cu un text dur la adresa lui Hagi.
google-analytics.com